Om APV og SPX Flow Technology

SPX Flow Technology er en ledende global markedsaktør innen segmentene meieri, næringsmidler, drikkervarer, industri og energi. Vi hjelper våre kunder i disse segmentene med innovative og lønnsomme  løsninger som også innbefatter komponenter, reservedeler og service. SPX i Norge tilhører Nordic, som har sitt hovedsete i Danmark, der SPXFLOW har ca. 500 medarbeidere fordelt på Silkeborg, Kolding og København. SPX Flow Technology har ca. 6 000 mearbeider på verdensbasis. Selskapet tilhørte tidligere SPX Corp. Men er nå skilt ut som selvstendig selskap og notert på New York-børsen.

Kundene er i hovedsak innenfor områdene meieri, næringsmidler, drikkevarer, farmasi, personlig pleie, VVS, energi, olje og gass. Vi leverer alt fra enkeltstående komponenter som pumper, ventiler, varmevekslere, miksere og homogenisatorer til nøkkelferdige løsninger. Vi har også standard, prefabrikerte enheter som kan stå alene eller inngå i en større prosess. Uansett produkt eller system står vi for høy kvalitet, lang levetid, høy produktivitet og kostnadseffektive løsninger.

 

Vil du ha nyheter fra SPX direkte i din postkasse? Vi sender jevnlig ut informasjon om produkter, prosesser og nyheter. Meld deg på vårt nyhetsbrev her:

E-post

For mer informasjon - Kontakt oss »

spx

SPX Flow er nå skilt fra SPX Corp. Og er et eget selskap notert på børsen i New York. Selskapet har hovedkontor i Charlotte, North Carolina i USA, omsetter for ca 2,5 milliarder dollar og har ca 6 000 ansatte i mer enn 35 land. Besøk www.spxflow.com for mer informasjon.

SPX Flow utvikler, bygger og installerer innovative og lønnsomme løsninger for prosessering, blanding, måling og transport av flytende produkter, samt luft- og gassfiltreing og dehydrering. Vi er aktive innen næringsmiddelproduksjon, bryggeri og drikkevarer, meieri, farmasi, olje og gass og industrielle markeder.

SPX Flow Technology Norway, APV produkter:

Produkter Homogenisatorer, Pumper, Varmevekslere, Ventiler

SPX Flow Technology
Tel 22 08 07 00
ft.nordic.aftermarket@spxflow.com
Copyright © 201
5 SPX FLOW