Velkommen til
SPX Flow Technology og APV

SPX Flow Technology er en verdensledende leverandør av prosess- og automasjonsløsninger til bl.a. meierier,  næringsmiddelindustri, bryggerier og legemiddelindustrien. Vi bygger komplette prosessanlegg utrustet med våre egne høyteknologiske komponenter og den nyeste automasjonsteknologien, og har spesialisert oss på å hjelpe våre kunder med å forbedre produktivitet og lønnsomhet. SPX’ prinsipper for design og utvikling garanterer maksimal effektivitet, og dette opprettholdes ut anleggets livstid ved hjelp av support som omhyggelig skreddersys for å passe våre kunders behov.

SPX Flow Technology representerer varemerkene APV, Anhydro, Gerstenberg Schröder og Seital på det norske markedet.

APV  Anhydro   Gerstenberg Schröder

Seital series

 

 

Nyhetsbrev
Vil du ha nyheter fra SPX direkte i din postkasse? Vi sender jevnlig ut informasjon om produkter, prosesser og nyheter. Meld deg på vårt nyhetsbrev her:  
E-post
 
 
Nyheter 
 

Neste generasjons blande- og varmeteknologi
SPX tilbyr en innovativ teknologi under merkenavnet SPX CAVITATOR. Denne patenterte teknologien gir banebrytende fordeler for varmebehandling av væsker uten økt oppbygging av varme. Cavitatoren gir også eksepsjonelt god blanding av væske/væske, væske/gass eller væske/pulver på mikroskopisk nivå for å forbedre produktkvalitet, ytelse og egenskaper. Potensialet for SPX Cavitator er stort, vi nevner bl.a. effektivisering av prosesser og forbedret produktkvalitet. Cavitatoren produserer høykvalitets emulsjoner med ønsket partikkelstørrelse.
Les mer (engelsk) »

 

APV spesialventiler
Vi har gjennomført testing av DA3+ doble, lekkasjesikre seteventiler og kan meddele at ventilene nå er godkjent i henhold til kravene i 94/9/EC ATEX-direktivet. Ventilene er noe modifisert for å tilfredsstille ATEX-kravene, og ved bestilling eller forespørsel må det oppgis at ventilene skal være ATEX-godkjente. Ta kontakt for mer informasjon. Vi leverer også annet utstyr godkjent for ATEX-sone. APV spesialventiler.pdf

 
Separasjonsteknologi
Seital separatorer er foreløpig seneste skudd på stammen i SPX-familien. Vi leverer utstyr til separering av melk, eple-juice, spiseoljer, fiskeolje og en rekke andre væsker og mer viskøse produkter. I tillegg leverer vi anlegg for separering av gjær ved ølbrygging og polering av øl. Seital har også god erfaring med separasjon som alternativ til kieselgurfiltrering ved ølbrygging i små bryggerier og mikrobryggerier med kapasitet opp til 5.000 liter/h. Andre spesialområder er slurry og vann/kjemikalieblandinger i gruveindustrien. Se mer på seital.com eller ta kontakt for mer informasjon og referanser.
 

SPX Flow Technology Norway, APV produkter:

Produkter Homogenisatorer, Pumper, Varmevekslere, Ventiler

SPX Flow Technology
Tel 22 08 07 00
ft.nordic.aftermarket@spxflow.com
Copyright © 201
5 SPX FLOW